Ajankohtaista

Ajankohtaista

Videohaku kesäkurssille Ruotsiin


Huom. Ikäraja ja hakuaika päivitetty 8.4.2019

Kiinnostaisiko opiskelijaasi osallistua kolmen viikon kesäkurssille Ruotsin länsirannikolla Bohuslänissä sijaitsevalla Tjörnin saarella? Suomen ruotsinopettajat ry ja Riksföreningen Sverigekontakt tarjoavat yhdelle kurssin alkaessa 17 vuotta täyttäneelle opiskelijalle mahdollisuuden päästä opiskelemaan Billströmska folkhögskolanin kesäkurssille Internationell sommarkurs. Kurssin ajankohta on 22.7. – 10.8.2019. Lisätietoa kurssista: http://www.sverigekontakt.se/wp/information-sommarkurs/

Kurssi sisältää ateriat, asumisen kahden hengen huoneessa (lisämaksusta 1 hh) ja opintoretket. Opiskelija vastaa itse matkakuluistaan.

Miten hakea kurssille?

Täysi-ikäisen opiskelijan tulee lähettää meille videohakemus, jossa hän kertoo vapaasti itsestään ja perustelee, miksi meidän tulisi valita juuri hänet kesäkurssille. Videon pituus saa olla enintään kaksi minuuttia ja se tehdään ruotsiksi. Tärkein valintakriteeri on motivaatio. Valitulla tulee myös olla ruotsin perusasiat hallussa.

Linkki videoon ja opiskelijan yhteystiedot (koko nimi, syntymäaika, osoite ja puhelinnumero) sekä koulun ja opettajan yhteystiedot lähetetään turvapostina osoitteeseen https://www.turvaposti.fi/viesti/svenska%40suomenruotsinopettajat.fi viimeistään 29.4.2019. Hakemukseen voi liittää oman ruotsinopettajan suosituskirjeen. Valitulle ilmoitetaan 15.5. mennessä.

Stipendi on Riksföreningen Sverigekontaktin huomionosoitus 70-vuotiaalle yhdistykselle. Stipendi on haettavissa keväisin viiden vuoden ajan (2019 – 2023). 

Julkaistu 1.04.2019