Projektit


Teaterbussen-projekti 

Ei projektia tällä hetkellä.
  

Svenska nu

Yhdistys toimii tiiviissä yhteistyössä Svenska nu -verkoston kanssa. Katso Svenska nu -sivut  

Svenska i grevens tid

Katso Svenska i grevens tid -projektin sivut  

 

Yhteistyökumppanit

Nordisk kulturkontakt
Nordisk kulturkontakt är en officiell nordisk kulturinstitution. Organisationen administrerar tre nordiska stödprogram, bedriver ett nordiskt kulturcentrum och bibliotek i centrala Helsingfors samt arrangerar nordiska kulturevenemang. Verksamheten skapar fysiska, ekonomiska och digitala rum för kulturmöten i Norden.

Svenska kulturfonden
SRO järjestää kirjoituskilpailun abiturienteille yhteistyössä Svenska kulturfondenin kanssa. Kilpailun pääpalkinto on 2 000 euron stipendi, jonka voittaja voi käyttää opintojen rahoittamiseen jossain ruotsinkielisessä yliopistossa tai korkeakoulussa tai matkaan johonkin pohjoismaiseen kaupunkiin. Kilpailu järjestetään tammikuussa.

Svenska folkskolans vänner
SFV on mukana rahoittamassa SRO:n jakamia oppilasryhmästipendejä ja kirjoituskilpailujen palkintoja ja tukijana Teaterbussen-projektissa.  Lisäksi SFV on viime vuosina lahjoittanut 500 euron stipendit hyvät arvosanat ruotsissa kirjoittaneille ylioppilaille.
SFV on nykyisin myös yhteistyökumppanimme kirjoituskilpailuissa, jotka järjestetään lukion toisen vuosikurssin opiskelijoille ja perusasteen ja ammatillisen opiskelijoille.

Nordspråk
SRO osallistuu yhteispohjoismaiseen NORDSPRÅK-toimintaan.

Publicerad 29.10.2022